dissabte, 6 de maig del 2017

ROGAINE DE 3 HORES PER GAUDIR

De nou, el club Esportiu Farra-O us oferim una prova de tres hores que us permetrà gaudir a fons d'un dels racons més emblemàtics de la Serralada Litoral.
La majoria del terreny d'aquesta cursa utilitzarà una part del mapa on només s'ha corregut una vegada, amb petites zones d'estrena,.
Sota la vigilància permanent dels turons de Burriac i Montcabrer, podreu gaudir de la frontera més accidentada del parc, amb unes vistes permanents a la mar Mediterrània i desplaçar-vos pel caos de roques del Bosc del Gitano a cavall entre els pobles de Cabrera de Mar i Argentona.

NOTES DELS TRAÇADORS.
Aquest cop, malgrat el A3 que us oferirem en paper polièster, veureu que el mapa ocupa una secció més petita, voluntat dels traçadors d'apropar el recorregut guanyador al recorregut de totes les fites, acostant-nos a la reglamentació internacional.
No us deixeu enganyar per l'aparent innocència d'un mapa més reduït i compteu corbes de nivell si voleu optimitzar els recorreguts.
Recordeu que en aquest tipus de terreny, les opcions de traçat no acaben en fer determinades zones i deixar-ne d'altres sinó que pot resultat una bona estratègia deixar certes fites de zones per on passareu. La seva puntuació i l'esforç físic que requereixen han de ser els criteris determinants.
No us perdeu el repte, veniu a gaudir de l'entorn de Cabrera de Mar!

1 comentari:

  1. Playing at JackpotCity means choosing an online on line casino that has variety of the} world’s richest rewards up for grabs. We pride ourselves on the standard of our video games, and 카지노 사이트 on the dimensions of the jackpots that we provide. Established in 1998, JackpotCity prides itself in all the time offering state-of-the-art entertainment in a secure and safe environment.

    ResponElimina