dijous, 11 de maig del 2017

DARRERES INFORMACIONS

METEOROLOGIA.
El xàfec d'ahir ha deixat el paisatge espectacular. Diumenge gaudireu d'uns boscos molt verds. La primavera ja té aquestes coses. Per això aquesta tarda us oferirem una previsió meteorològica professional i acurada perquè pugueu planificar l'activitat gràcies al servei:
http://meteomuntanya.cat/

TREBALLS FORESTALS.
Sobretot en la zona del poble que dona a Montcabrer s'estan fent treballs forestals que deixen franges de bosc molt net i transitable. Això però ha fet canviar la mida d'algun camí i pot portar confusions. Estigueu atents també perquè aquestes zones de bosc formen part de finques particulars i si les travesséssim ens portarien directament a les cases. Respecteu la informació del mapa i no passeu per les zones que estan marcades com a privades o prohibides.

PUNTUALITAT.
Serem més de 350 participants. Per poder fer les coses amb fluïdesa i sense cues és imprescindible que respecteu els horaris i vingueu amb temps suficient a recollir les targes electròniques.
Intentarem tenir els resultats amb gran celeritat i poder entregar premis tot just tancada l'arribada a les 13:30. El sorteig que no us podeu perdre, amenitzarà l'espera.

09:00: Recepció de participants i entrega de targes.
09:40: Accés parc tancat i entrega de mapes rogaine de 3 hores.
10:00: Sortida en massa del Rogaine de 3 hores.
10:30: Accés parc tancat i entrega de mapes Circuit popular.
11:00: Sortida del Circuit popular 55 anys de l'Escola Sant Feliu.
13:00. Arribades sense penalització.
13:30: últimes arribades.
13:40: Entrega de premis.


ESMORZAR, VERMUT, DINAR.
Cabrera de Mar té diversos establiments i uns quants restaurants que us poden acabar d'arreglar el cap de setmana. Feu reserves amb temps si heu pensat quedar-vos a dinar.
Recordeu que el nostre col·laborador  http://www.fontpicantcabrera.cat/ ofereix un espai excel·lent on podeu portar el vostre menjar, preparar-lo o deixar que us el facin. És molt probable que hi passeu durant la carrera ;-)

DUTXES I SANITARIS.
Cal Conde disposa d'un parell de sanitaris que estaran oberts durant tota l'estona de cursa.
Les dutxes estaran disponibles pels corredors al camp de futbol (5´de l'arribada)  de 12:30 fins 14:00.

PÀRQUING.
Es recomana a tots els corredors que vingueu de fora que seguiu les instruccions de l'organització. A la mateixa carretera d'accés tindreu un controlador i cartells que us portaran a un gran aparcament a l'entrada del poble. Des d'allà tindreu un recorregut encintat fins a Cal Conde de no més de 5'.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada